Hae Nuorisoasuntoliiton asuntoa

APPLICATION IN ENGLISH >>>

Asuntojen haku tapahtuu ainoastaan sähköisesti. Täytettyäsi ja lähetettyäsi hakemuksen ruudulle ilmestyy kiitosviesti ja hakemustunnus, jota tarvitset jatkossa mikäli haluat muokata tai poista hakemuksesi myöhemmin. Jos olet ilmoittanut sähköpostiosoitteen, saat kiitosviestin ja hakemustunnuksen myös sähköpostiisi.

Asuntojen vapautuessa osa hakijoista kutsutaan valintahaastatteluun. Haastatteluun tullessasi sinulla on oltava mukanasi kaikki tarvittavat liitteet kopioina. Liitteiden puuttuminen haastattelutilanteessa tai väärien tietojen antaminen hakemuksessa johtaa hakemuksen hylkäämiseen.

Hakemuksesi on voimassa kolme (3) kuukautta. Hakemuksesi pysyy edelleen voimassa vain tallentamalla hakemuksesi uudelleen tai muokkaamalla sitä ennen kolmen kuukauden määräajan täyttymistä. Tämän saat tehtyä saamallasi hakutunnuksella. Hakutunnuksen avulla löydät hakemuksesi vuoden ajan, vaikka se ei olisi enää voimassa.

Hakemuksen lähettämisen yhteydessä annan samalla suostumukseni siihen, että lomakkeessa tai myöhemmin vuokranantajalle tai Nuorisoasuntoliiton paikallisyhdistykselle annettuja henkilö- ja luottotietoja sekä muita vuokrasuhteeseeni liittyviä tietoja saadaan käsitellä henkilötietolaissa tarkoitetulla tavalla ja saadan kirjata Nuorisoasuntoliiton asumisneuvonnan ja -ohjauksen asiakastietojärjestelmään (Hakosalo CRM).

Asunnonhakujärjestelmän tietosuojaseloste >>>

Hakosalo-järjestelmän tietosuojaseloste >>>

Annan suostumukseni:

Kyllä Ei

Olen jo tehnyt hakemuksen, haluan vain päivittää antamiani tietoja tai poistaa hakemukseni.